International Women’s Day: Marie Jo brengt krachtige ode aan de muze van elke dag

International Women’s Day: Marie Jo brengt krachtige ode aan de muze van elke dag

Do you chase your dreams?

Marie Jo SS19 brengt op International Women’s Day een treffende ode aan de everyday heroines, sterke vrouwen die anderen spontaan inspireren en motiveren. Met Gala suggereert het Belgische lingerielabel, gemaakt voor en door vrouwen, een krachtige hommage aan de vrouwelijke intuïtie. Marie Jo haalde zijn inspiratie bij iconische muzen, als ultiem symbool van doortastende vrouwelijkheid.

Die intuïtieve flair, zo eigen aan inspirerende vrouwen, wordt weerspiegeld door Gala, een luxueuze lingerieset in tedere kant met een in-house ontworpen bloemenprint, in vintage babyblauw. Marie Jo ging op zoek naar een uniek stuk kant in het archief van de Franse kantspecialist Noyon. De exclusieve vintagetekening inspireerde het Belgische huis voor twee hedendaagse kantvariaties, exclusief ontwikkeld door Noyon voor Marie Jo. Het resultaat is een schijnbaar ongedwongen combinatie van lieflijk en sensueel, vervat in een technisch pareltje van eeuwenoud craftswomanship.

De set vat perfect de thematiek van de everyday heroines samen. Gala zet een krachtig beeld neer van intuïtieve vrouwelijkheid, zonder de pasvorm uit het oog te verliezen. Marie Jo streeft immers naar stijlvol luxecomfort voor elke dag. De snit oogt niet alleen zeer verfijnd, hij zit ook ultracomfortabel.

Gala is als een letterlijke streling voor het oog, die moeiteloos de ambities van elke muze onder ons ondersteunt. Anders gezegd, ‘Celebrate the everyday’, nog net een tikkeltje meer op International Women’s Day.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Klik hier voor meer packshots.

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)