Gracieus de winter in met Marie Jo

Bij het korten van de dagen en het dalen van de temperatuur, grijpen we automatisch naar meer sobere kleuren. Het Belgische lingerie-icoon speelt met een verleidelijke knipoog in op deze tendens en hult je in gracieuze wintertinten.

Dat het ook niet altijd zwart hoeft te zijn, bewijzen kleuren zoals Toffee, Marble Grey en Charbon, die als een toepasselijke frisse wind door je lingerielade waaien. Zintuigen worden geprikkeld en onder de dikke knuffeltrui, voelen we ons begeerlijker en comfortabeler dan ooit in het geraffineerde vakmanschap van Marie Jo. De hypervrouwelijke Natalie gaat voor trendy kant met sexy tule en Swarowski steentjes als blikvanger. Luxueuze Angelina heeft niet veel meer nodig dan elegante dentelle en een stijlvol lijnenspel om je op je knieën te krijgen. Bij de aaibare Avero lonkt de eigentijdse combinatie van speelse madeliefjes en een vederzacht ruitjespatroon.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)