Gracieus de winter in met Marie Jo

Bij het korten van de dagen en het dalen van de temperatuur, grijpen we automatisch naar meer sobere kleuren. Het Belgische lingerie-icoon speelt met een verleidelijke knipoog in op deze tendens en hult je in gracieuze wintertinten.

Dat het ook niet altijd zwart hoeft te zijn, bewijzen kleuren zoals Toffee, Marble Grey en Charbon, die als een toepasselijke frisse wind door je lingerielade waaien. Zintuigen worden geprikkeld en onder de dikke knuffeltrui, voelen we ons begeerlijker en comfortabeler dan ooit in het geraffineerde vakmanschap van Marie Jo. De hypervrouwelijke Natalie gaat voor trendy kant met sexy tule en Swarowski steentjes als blikvanger. Luxueuze Angelina heeft niet veel meer nodig dan elegante dentelle en een stijlvol lijnenspel om je op je knieën te krijgen. Bij de aaibare Avero lonkt de eigentijdse combinatie van speelse madeliefjes en een vederzacht ruitjespatroon.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)