Geïnspireerd door avontuur en vrijheid: SS23-collectie van Marie Jo geeft je energie

Straal in een matching lingerieset van catchy kleuren en verfijnde broderie

Na een lange winter met korte dagen zetten we bij Marie Jo het zomerseizoen in met een stevige dosis positiviteit. Onze gloednieuwe SS23-collectie blinkt uit door catchy kleuren, rijke broderie, verfijnde details, transparante stoffen en een verrassende knipoog naar het korset. Voor die trendy mix liet ons designteam zich inspireren door energiegevers zoals avontuur, vrijheid en zon. En dat voel je: met een even stijlvolle als comfortabele bh en matching slip stap jij zelfverzekerd ​ de zomer in.

In onze Marie Jo SS23-collectie zetten we de kracht van een matching lingerieset in de verf. Dat doen we met een ruim aanbod aan bh’s én slips in uiteenlopende styles. Want matching lingerie die past bij jouw stijl en look en comfortabel zit, geeft je een gevoel van empowerment. Dat is wat we bij Marie Jo ‘My invisible force’ noemen. Stel je voor: je wordt verrast door een plotse regenbui en staart naar de doorweekte reflectie van jezelf in het raam. In je matching set blijf je stralen.

To wire or not to wire?

Naast onze gekende styles pakken we deze zomer opnieuw uit met jonge trendy lingerie. Die herken je aan nieuwe styles zoals de padded bralette en de padded triangle. Na het succes van afgelopen winter brengen we die uit in frisse kleuren.

On trend!

Bovendien gaan we een stap verder met hippe series zoals Marie Jo Cillian en Marie Jo Benicio. Cillian laat je knallen met een punch aan kleuren en een hippe print. Met Benicio trek je met longline effect en luipaardprint fashionable de zomer in. En vergeet de matchy-matchy slipjes niet!

Terug van weggeweest: de corsage

Fan van de korsetstijl en broderie? Dan is Chen jouw must-have dit seizoen. Geïnspireerd door kostuumdrama’s à la Bridgerton zit de balcony style van dat model boordevol details. Het flatterend longline effect en transparante elementen maakt van Chen een verleidelijk fashion statement. Een ode aan jouw sensuele zelf.

Meer beelden van de SS23 collectie: klik hier.

Packshots van de SS23 collectie: klik hier.

Spice PR

PR Agency the Netherlands

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Marie Jo

Marie Jo is het go-to lingerielabel voor echte lingerie lovers die houden van verrassende, on-trend designs met een comfy fit. 

Het effect van je favoriete Marie Jo lingerie voel je vanbinnen én zie je vanbuiten. Want Marie Jo lingerie die goed zit en bij je look en stijl past, is jouw invisible force.  Wat je plannen ook zijn, je Marie Jo lingerie geeft je een instant self-assurance boost!

In de Marie Jo collecties ontdek je shapes voor elk type borst. Van een sexy plunge tot een hippe bralette: je kiest uit vertrouwde of nieuwe, trendy snitten, die even goed zitten als ze eruit zien. Jouw ideale match is de shape die je het liefst draagt en past bij je outfit. Marie Jo lingerie always surprises, never disappoints.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Contact

Van De Velde Lageweg 4 9260 Schellebelle (BE)

press@vandevelde.eu

www.mariejo.com