Elegant & stylish groen: helemaal on trend dit najaar

Elegant & stylish groen: helemaal on trend dit najaar

Marie Jo AW19: trend flash

Geef je lingerie een fall-inspired upgrade en wissel zomerse setjes in voor krachtige, diepe najaarstinten. Helemaal on trend nu is groen: van hip empire green tot diep forest green. Ook de comfortabele designs van Belgisch lingerielabel Marie Jo voeren hierin de toon. Ga voor een romantische vibe met Alice, een verrassende mix van hip groen en elegante florals. Of maak een statement in een diepgroene versie van icoon Avero: chic én ultravrouwelijk. Laat je inspireren!

Flower forest met groen kleurenpalet

Bloemenprints enkel voor de zomer? Think again! Marie Jo vertaalt de floral trend naar een glamoureus  flower forest design met Alice: een romantische bloemenbroderie in combinatie met zachte groene tule en elegante donkergroene kanten details. De hoogkwalitatieve materialen, zoals de fijne Zwitserse broderie en het delicate Franse leaverskant, versterken deze premium look. De perfecte pasvorm van Alice wordt uitgespeeld in twee snits: ga voor een supervrouwelijk decolleté in de heart shape bh of kies voor het subtiel liftend effect van de balconnet.

 Avero goes green

Tijdloos icoo Avero kreeg een nieuwe trendlook en werd ondergedompeld in een prachtige groene empire green tint met koninklijke allures. Het resultaat is een luxueuze finish waarbij het gekende ruitjespatroon nóg meer cachet krijgt. De subtiele strass-steentjes op de iconische daisy schouderbandjes voegen een extra vleugje glam toe. Qua comfort blijft Avero’s succesformule ongewijzigd: de uitgebalanceerde vorm en snit sluiten naadloos aan op de huid, met een perfect fit als resultaat.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Julie Boulez PR Coordinator, Van de Velde

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)