Een icoon is jarig!

Marie Jo’s Avero wordt twintig en draagt verjaardagscollectie aan fans op. Avero, het iconische model van Marie Jo viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Het Belgische lingerielabel grijpt deze verjaardag aan als uitgelezen moment om alle Averofans te bedanken.

‘Onze Avero verleidt al twintig jaar lang fans over de hele wereld, van pakweg Zwitserland tot de Verenigde Staten. Dit model veroorzaakte twintig jaar geleden een revolutie in de lingeriewereld en is vandaag nog steeds razend populair én brandend actueel’, aldus Lieve Vermeire, hoofd design bij Marie Jo. De unieke combinatie van de avantgardistische ruitjesstof, de perfecte pasvorm en het schattige schouderbandje met margrietjes maakt van de Avero de enige echte daisy bra.

Cocreatie, de Marie Jo fans ontwerpen mee

Vorig jaar schreef Marie Jo een wedstrijd uit rond de Avero Anniversary Edition. Via cocreatie konden de Avero-dragers op hun favoriete kleur stemmen. De twee favoriete tinten, een zoete aquarelprint en een ondeugend poederroze, liggen vanaf april 2016 als limited edition in de lingeriewinkels.


Het concept van cocreatie past perfect in Marie Jo’s hedendaagse kijk op mode. Sinds jaar en dag drukt het merk zijn stempel op de lingeriewereld met zijn vernieuwende Belgische signatuur. In tijden waar samenwerkingen tussen labels regeren, gaat Marie Jo dit seizoen dan ook nog een stapje verder. Via een online wedstrijd geeft het merk elke Avero-fan de kans om haar eigen verjaardagseditie te customizen. Het resultaat is je eigen, unieke versie van de Avero birthday bra. Origineel en feestelijk! Zodra alle inzendingen zijn binnengestroomd, kiest Marie Jo twintig winnaars die hun eigen unieke setje thuis zullen ontvangen.

Met de baseline ‘Created for living and loving’ richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken. Via cocustomizing wil Marie Jo die zelfbewuste vrouw ook zelf aan het woord laten. Avero ademt deze waarden al twintig jaar lang uit, met succes. De ideale beha dus om die visie eens te meer te onderstrepen.

Over Avero

Het Avero-model veroorzaakte een heuse revolutie bij de lancering. De unieke combinatie van avant-gardistische ruitjesstof, een perfecte pasvorm en de schattige schouderbandjes waren voorheen ongezien. De herkenbaarheid maakt het Avero-model iconisch en zorgt ervoor dat na 20 jaar de beha nog steeds met succes wordt verkocht. Ondertussen zijn er al 40 varianten van geproduceerd. Elk jaar wordt er een ander design uitgebracht, met andere kleuren, versieringen of stijlen.

Carine De Valkeneer, de ontwerpster van het welgekende lingeriestuk, viert mee. Carine kwam op het idee om ruitjes en bloemetjes te combineren tijdens een bezoek aan de Interfilière, dé jaarlijkse lingeriestoffenbeurs in Parijs. De iconische Avero-beha met de befaamde schouderbandjes met margrietjes is het resultaat van een samenwerking met het gerenommeerde Zwitserse borduurwerkbedrijf Forster Rohner AG. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Forster Rohner AG spelen namelijk een belangrijke rol in het succes van Marie Jo’s Avero-beha. Het bedrijf is bekend van z’n vele samenwerkingen met de beste lingerie- en haute couturemerken wereldwijd.
Voor de geliefde geruite stof rekent Marie Jo op de Belgische firma Liebaert. Van bij het begin draagt deze leverancier met zijn finesse en hoge techniciteit bij tot de perfecte fit van de iconische Avero-beha. Zo zorgt Liebaert er elk jaar voor dat er nieuwe, modieuze kleurtjes beschikbaar zijn voor de Avero-lovers.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zicht tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)