Duik elegant de zomer in met Marie Jo Swim

Duik elegant de zomer in met Marie Jo Swim

De Marie Jo Swim-collectie neemt je mee op een onvergetelijke roadtrip. De bestemming? Een laid-back strand in kleurrijk Mexico! Al kan het ook een zomerse trip door eigen land – of zelfs in je eigen tuin – zijn. Want na het turbulente jaar 2020 beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid én kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets!

Flashy kleuren en zomerse strepen

Optimistische vibes kleuren de zomer. Bikini’s en badpakken in flashy tinten doen je stralen. De traditionele nautical colours, zoals wit en donkerblauw, brengen balans in de collectie. Classy marinestreepjes krijgen een nieuwe twist in de serie Marie Jo Swim Manuela.  

Het slimme lijnenspel flatteert je figuur en knipoogt naar de cache-coeurlook. Door de voering in zonnig geel krijgt de wit-blauwe strepenstof een fris, jong karakter én blijven de kleuren even expressief en sprekend als ze nat zijn. Mix en match je bikini of badpak op het strand met de hippe blauwe crochet broek. Ibiza style!

Badpak boven!

Het badpak is al enkele seizoen terug van (nooit helemaal) weggeweest. In de serie Marie Jo Swim Fernanda schittert een tijdloos elegant badpak in een glanzende strepenstof. Een trendy roesttint wordt gecombineerd met fris wit. Goudkleurige eyelets en strikjes in de taille voegen een extra verfijnde toets toe.

Story image

Dierenprint meets glamour

De trendy dierenprint krijgt een nieuwe interpretatie in de swimwearlijn van Marie Jo. Twee dierenprints worden verrassend gemixt en -matcht. Het resultaat is cruise proof badmode met sensuele snitten, sprekende prints en shiny pailletten. Very glamourous. De kaftan is een onmisbaar statement stuk bij de serie Marie Jo Swim Amanda.

Story image

More is more

Dit seizoen is het motto ‘the more, the merrier!’. Rijke materialen, luxueuze details en een toets goud of glansgaren geven extra sparkle aan de badmode. Oog voor detail zit in het DNA van Marie Jo. En dat merk je in elke vezel van de swimwearlijn: van de sierlinten en strikjes tot de luxeparels en zelfs de sluitingen van bikini’s en badpakken.

 

Klik hier voor extra beeldmateriaal

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel op mariejo.com (België)

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel op mariejo.com (Nederland)

Spice PR PR Agency the Netherlands

 

 

 

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd en empowered voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! Het effect van lingerie die goed zit en er fashionable uitziet is, merk je meteen: het is als jouw invisible force onder je kledij. In de juiste lingerie kan je de wereld aan. In de originele, stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details en verfijnde materialen geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en elk type borst flatteert. Van ingetogen lingerie-essentials tot uitgesproken eyecatchers, Marie Jo heeft de perfecte lingerie match voor elke mood en gelegenheid.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor tijdloze en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)