PrimaDonna en Marie Jo lanceren limited editions ter ere van 100ste verjaardag Van de Velde

PrimaDonna en Marie Jo lanceren limited editions ter ere van 100ste verjaardag Van de Velde

Deauville en A la folie, de twee stijliconen van lingerielabels PrimaDonna en PrimaDonna Twist, krijgen een speciale editie ter ere van Van de Velde’s 100ste verjaardag. Marie Jo viert 100 jaar Van de Velde met een unieke, feestelijke uitvoering van icoon Avero. Vanuit het atelier in Schellebelle ontwerpt de lingeriegroep al 100 jaar de mooiste lingerie met de allerbeste pasvorm.

100 jaar lingerie vier je met … lingerie!

Lingerie die perfect zit én er goed uitziet is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Van de Velde, de Belgische lingeriegroep achter PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, maakt er al 100 jaar haar specialiteit van. Om die verjaardag te vieren, lanceert PrimaDonna twee super-de-luxe feestedities van lingerie-iconen Deauville en A la Folie. Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden en brengt nu een glamoureuze make-over van de iconische Avero bh uit, ter gelegenheid van deze speciale verjaardag.

PrimaDonna Deauville: favoriet van miljoenen vrouwen wereldwijd

Een legendarische pasvorm die een grotere  cup perfect ondersteunt én een vrouwelijke look met fijne broderie: Deauville is niet voor niets de all-time favourite van miljoenen vrouwen wereldwijd. Al vijftien jaar zit deze lingerieserie in de collectie en ze kreeg al meer dan dertig herkleuringen. Om de 100ste verjaardag van haar moederbedrijf in stijl te vieren, verschijnt PrimaDonna’s Deauville nu in een speciale  limited edition met statementbroderie en chique glansaccenten. Met als feestelijke blikvanger: het Deauville-korset met driedelige cups, om te dragen als luxetop of als sexy shapewear!

“Als je een grotere cupmaat hebt, is Deauville echt de perfecte bh voor elke dag. Rennen om je bus te halen, achter je kinderen aanhollen, zelfverzekerd overkomen tijdens een vergadering of je sexy voelen tijdens een date: je kan erop rekenen dat Deauville je de allerbeste steun en een comfortabel gevoel geeft, altijd en overal.” -  Kelly Dunmore, training manager Van de Velde Academy

PrimaDonna Twist A la folie: knipoog naar vintage corsetterie

Ook A la folie, het allereerste stijlicoon van PrimaDonna Twist, krijgt voor de gelegenheid een make-over. Je zou deze lingerieserie het jongere zusje van Deauville kunnen noemen, want met haar sexy retrolook en uitstekende pasvorm heeft A la folie intussen vele trouwe fans. De feesteditie vormt dan ook een duidelijke knipoog naar dat andere PrimaDonna-icoon, Deauville, met broderie in tijdloos zwart en een vintage nudetint.

“De naam A la folie is afkomstig van een bekend Frans kinderrijmpje. Je zingt het als je verliefd bent, terwijl je de blaadjes van een madeliefje plukt: je t’aime un peu, beaucoup, à la folie … Verliefd tot over je oren: de perfecte naam voor het allereerste icoon van PrimaDonna Twist.”  - Carole Lambert , Brand Design Manager PrimaDonna

Marie Jo Avero: glamoureuze make-over

De herkenbare check fabric van de daisy bra van Marie Jo krijgt voor de feestelijke gelegenheid een glamoureuze make-over aan de hand van een bronzen bloemenprint. De iconische Avero daisy schouderbandjes krijgen een warme, bronzen glittertint ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van het Belgische lingeriehuis.

“De ontwikkeling van Avero beschrijf ik nog steeds als een van mijn favoriete experimenten ooit. De designers van het team combineerden een swimwear stof, gekocht op een beurs, met floral embroidery als experiment. Het resultaat was verrassend. Ik denk niet dat er ooit een beha op de markt is gebracht die geliefder en populairder is geworden dan Avero.” -  Karel Van de Velde, voormalig Creative Director

23 jaar geleden bracht Marie Jo icoon Avero op de markt. Ondertussen werd de daisy bra al in meer dan 45 kleuren uitgebracht. Ieder seizoen verschijnt het icoon in een trendkleur naast de basiskleuren. Blue Bijou is de meest geliefde kleur ooit in de geschiedenis van het icoon. Van de Velde legt liefhebbers van Marie Jo’s Avero  in de watten voor zijn 100ste verjaardag met een unieke limited edition van de iconische daisy bra.

Daarbovenop brengt het Belgische label een korset op de markt in dezelfde, glamoureuze Avero uitvoering: met bronzen bloemenprint én de daisy schouderbandjes in een bronzen glittertint.

Vanaf 11 november exclusief verkrijgbaar in de betere lingerieboetiek

Benieuwd naar de feestelijke limited edities van Deauville, A la Folie en Avero? Rep je vanaf 11 november naar de lingerieboetiek in je buurt om ze als eerste te passen. Vind je dichtstbijzijnde lingerieshop via primadonna.com en mariejo.com  

Klik hier voor meer PrimaDonna beeldmateriaal.

Klik hier voor meer Marie Jo beeldmateriaal.

 

 

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)