Create your own Avero by Marie Jo

Marie Jo’s Avero wordt twintig en draagt verjaardagscollectie aan fans op. Avero, het iconische model van Marie Jo viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Veeleer dan zichzelf extra in de bloemen te zetten, grijpt het Belgische lingerielabel deze verjaardag aan als uitgelezen moment om alle Averofans te bedanken.

Vorig jaar schreef Marie Jo een wedstrijd uit rond de Avero Special Edition. Alle fans konden toen meebeslissen over hun favoriete Averokleur. De twee meest gekozen tinten worden in Aprilals limited edition gelanceerd. Met deze speciale verjaardagseditie wil Marie Jo alle Averofans in de bloemetjes zetten.

Het concept van co-creatie past perfect in Marie Jo’s hedendaagse kijk op mode. Sinds jaar en dag drukt het merk zijn stempel op de lingeriewereld met zijn vernieuwende Belgische signatuur. In tijden waar samenwerkingen tussen labels regeren, gaat Marie Jo nog een stapje verder. Het lingerielabel laat zijn fanshun eigen verjaardagseditie ontwerpen.

Via een wedstrijd roept Marie Jo zijn fans op om de twee limited edition Avero’s verder te customizen. Je bepaalt zelf de kleur van je schouderbandjes, je kiest met welke Swarovskistenen je de bandjes laat afwerken. En zodra alle inzendingen zijn binnengestroomd, kiest Marie Jo twintig winnaars die hun eigen setje thuis ontvangen.

Met de baseline ‘Created for living and loving’ richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken. Via co-customizing wil Marie Jo die zelfbewuste vrouw ook zelf aan het woord laten. Avero ademt deze waarden al twintig jaar uit, met succes. De ideale beha dus om die visie eens te meer te onderstrepen.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zicht tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)