Create your own Avero by Marie Jo

Marie Jo’s Avero wordt twintig en draagt verjaardagscollectie aan fans op. Avero, het iconische model van Marie Jo viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Veeleer dan zichzelf extra in de bloemen te zetten, grijpt het Belgische lingerielabel deze verjaardag aan als uitgelezen moment om alle Averofans te bedanken.

Vorig jaar schreef Marie Jo een wedstrijd uit rond de Avero Special Edition. Alle fans konden toen meebeslissen over hun favoriete Averokleur. De twee meest gekozen tinten worden in Aprilals limited edition gelanceerd. Met deze speciale verjaardagseditie wil Marie Jo alle Averofans in de bloemetjes zetten.

Het concept van co-creatie past perfect in Marie Jo’s hedendaagse kijk op mode. Sinds jaar en dag drukt het merk zijn stempel op de lingeriewereld met zijn vernieuwende Belgische signatuur. In tijden waar samenwerkingen tussen labels regeren, gaat Marie Jo nog een stapje verder. Het lingerielabel laat zijn fanshun eigen verjaardagseditie ontwerpen.

Via een wedstrijd roept Marie Jo zijn fans op om de twee limited edition Avero’s verder te customizen. Je bepaalt zelf de kleur van je schouderbandjes, je kiest met welke Swarovskistenen je de bandjes laat afwerken. En zodra alle inzendingen zijn binnengestroomd, kiest Marie Jo twintig winnaars die hun eigen setje thuis ontvangen.

Met de baseline ‘Created for living and loving’ richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken. Via co-customizing wil Marie Jo die zelfbewuste vrouw ook zelf aan het woord laten. Avero ademt deze waarden al twintig jaar uit, met succes. De ideale beha dus om die visie eens te meer te onderstrepen.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zicht tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)