8 secrets over het design van Marie Jo

Ook al kies je een Marie Jo-bh voor z’n look, de vertrouwde pasvorm en kwaliteit krijg je er altijd bovenop. Alsof hij speciaal voor jou is gemaakt … en eigenlijk is dat ook écht zo. Want Marie Jo is lingerie ontworpen voor en door vrouwen.

Checken, testen en bijsturen doen we in elke fase van ons designproces. Het duurt dan ook 18 maanden voor je setje in de boetiek ligt. Trends worden vertaald naar lingerie met de beste kwaliteit en een uniek comfort, onze pasdames passen elke bh en koppelen terug naar onze designers. Pas als elk detail perfect zit, gaat je Marie Jo bh in productie. ​
Vergeet fast fashion: dit is fashionable lingerie, gemaakt om lang mee te gaan. Jouw Invisible Force, onder elke outfit.

 • Van de Avero-bh, het meest iconische Marie Jo-ontwerp, gaat er gemiddeld elke minuut één exemplaar over de toonbank. Na dertig jaar is het nog altijd onze populairste serie. Dé it-bra van menig stijlicoon – meteen te spotten aan de bandjes met daisy-motief! ​
 • Vrouwen veranderen, het Marie Jo-design verandert mee. Zo spelen we voortdurend in op nieuwe wensen, verwachtingen, een veranderende levensstijl of smaak. Marie Jo luistert, denkt na en verbetert, of het nu gaat om de pasvorm, details in de afwerking of de look. Door de jaren heen verscheen Avero bijvoorbeeld wel 54 keer in een nieuwe kleur. Zo blijft hij altijd mee met de trends. Een lingerie-icoon met een ongeëvenaarde fit én een look die je telkens weer verrast. ​
 • 18 maanden, zo lang duurt het voor een Marie Jo-ontwerp in je lingerieboetiek ligt. De productie zelf duurt 6 maanden – voor het ontwerp, de research, het passen en het optimaliseren van de fit hebben we 12 maanden nodig.
 • De prototypes van elke bh – in elke bh-maat – worden met de hand gestikt in het atelier van Marie Jo in Schellebelle. Elke 10 minuten wordt daar één prototype afgewerkt.
 • Het stikken van de prototypes in elke bh-maat gebeurt in verschillende stappen, waarvoor onze stiksters telkens een andere machine gebruiken. In totaal zijn er 24 naaimachines, die elk zijn ingesteld om een ander onderdeel te stikken:
  • De onderdelen voor de cups
  • De haken en ogen (of sluiting op de rug)
  • De afwerking onderaan
  • Het elastiek in de rug
  • De beugels
  • De schouderbandjes
 • In het Marie Jo-atelier in Schellebelle in België werken in totaal 33 stiksters aan de prototypes van de lingeriecollecties.
 • Marie Jo is lingerie door en voor vrouwen. Onze pasdames passen elke bh en koppelen terug naar ons team. Door te luisteren naar hun feedback over bv. draagcomfort, fit, kwaliteit kunnen we onze lingerie nog beter maken.
 • Elk ontwerp wordt niet alleen uitgebreid getest op comfort, fit, stylingeffect, en kwaliteit, maar ook op k leur. Een bh bestaat namelijk uit 45 onderdelen, vaak van verschillende leveranciers. Onze experts bekijken ze onder drie soorten verlichting: daglicht, kunstlicht en een mix van beide. Zo zijn we zeker dat elke onderdeel de nieuwste fashionkleur heeft.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Marie Jo

Marie Jo is het go-to lingerielabel voor echte lingerie lovers die houden van verrassende, on-trend designs met een comfy fit. 

Het effect van je favoriete Marie Jo lingerie voel je vanbinnen én zie je vanbuiten. Want Marie Jo lingerie die goed zit en bij je look en stijl past, is jouw invisible force.  Wat je plannen ook zijn, je Marie Jo lingerie geeft je een instant self-assurance boost!

In de Marie Jo collecties ontdek je shapes voor elk type borst. Van een sexy plunge tot een hippe bralette: je kiest uit vertrouwde of nieuwe, trendy snitten, die even goed zitten als ze eruit zien. Jouw ideale match is de shape die je het liefst draagt en past bij je outfit. Marie Jo lingerie always surprises, never disappoints.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Contact

Van De Velde Lageweg 4 9260 Schellebelle (BE)

press@vandevelde.eu

www.mariejo.com