5 dingen die je nog niet wist over Marie Jo iconen Avero & Tom

5 dingen die je nog niet wist over Marie Jo iconen Avero & Tom

A journey of love

Iconisch, hedendaags én tijdloos. Het zijn drie woorden die Avero, de populaire beha van het Belgisch lingeriemerk Marie Jo, perfect omschrijven. De vrouwelijke schouderbandjes met daisies in combinatie met de sleek check fabric kan bovendien omschreven worden als ongeloofelijk herkenbaar. Even herkenbaar is Tom, die met zijn seamless cups, iconische behabandjes met bollen en zuiver lijnenspel uitgroeide tot hét icoon van het Marie Jo L'Aventure minimalism.

Met een passie voor craftswomanship en oog voor de ultieme perfectie worden beide iconen gemaakt voor vrouwen, door vrouwen in het kloppend hart van Marie Jo: de Belgische ateliers in Schellebelle. Ontdek 5 dingen die je nog niet wist over icons Marie Jo Avero & Marie Jo l'Aventure Tom en leer meer over de journey of love.

Journey of love - Marie Jo Avero - Zwitserland
Journey of love - Marie Jo Avero - Zwitserland
  • De Marie Jo Avero floral embroidery is van Zwitserse makelij.  Specialist Forster Rohner en Marie Jo bundelen al jaren hun passie voor crafts(wo)manship samen.
  • Marie Jo L’Aventure icoon Tom vierde zijn 20ste verjaardag in 2017 en is dus één jaartje jonger dan Marie Jo Avero.
  • Er werden al meer dan 45 versies van Marie Jo Avero uitgebracht. Ieder seizoen verschijnt het icoon in een trend colour naast de basiskleuren.
  • Iedere minuut gaat er wereldwijd minstens één Marie Jo Avero over de toonbank.
  • De Marie Jo L'Aventure Tom schouderbandjes vinden hun oorsprong in Barcelona, waar IEBOSA werkt aan datgene wat Marie Jo L'Aventure Tom zo herkenbaar maakt: de speelse bollen.
Journey of love -  Marie Jo L
Journey of love -  Marie Jo L'Aventure Tom - Barcelona
Journey of love - Marie Jo Avero - Schellebelle
Journey of love - Marie Jo Avero - Schellebelle

Ontdek hier de journey of love van Marie Jo Avero en Marie Jo L'Aventure Tom:

Over Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert elegante en perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! In de stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details, geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en ieder type borst flatteert. Van ingetogen tot uitgesproken, Marie Jo heeft altijd de perfecte match voor iedere situatie of stemming.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor elegante en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)