5 dingen die je nog niet wist over Marie Jo iconen Avero & Tom

5 dingen die je nog niet wist over Marie Jo iconen Avero & Tom

A journey of love

Iconisch, hedendaags én tijdloos. Het zijn drie woorden die Avero, de populaire beha van het Belgisch lingeriemerk Marie Jo, perfect omschrijven. De vrouwelijke schouderbandjes met daisies in combinatie met de sleek check fabric kan bovendien omschreven worden als ongeloofelijk herkenbaar. Even herkenbaar is Tom, die met zijn seamless cups, iconische behabandjes met bollen en zuiver lijnenspel uitgroeide tot hét icoon van het Marie Jo L'Aventure minimalism.

Met een passie voor craftswomanship en oog voor de ultieme perfectie worden beide iconen gemaakt voor vrouwen, door vrouwen in het kloppend hart van Marie Jo: de Belgische ateliers in Schellebelle. Ontdek 5 dingen die je nog niet wist over icons Avero & Tom en leer meer over de journey of love.

Journey of love - Avero - Zwitserland
Journey of love - Avero - Zwitserland
  • De Avero floral embroidery is van Zwitserse makelij.  Specialist Forster Rohner en Marie Jo bundelen al jaren hun passie voor crafts(wo)manship samen.
  • Marie Jo L’Aventure icoon Tom vierde zijn 20ste verjaardag in 2017 en is dus één jaartje jonger dan Avero.
  • Er werden al meer dan 45 versies van Avero uitgebracht. Ieder seizoen verschijnt het icoon in een trend colour naast de basiskleuren.
  • Iedere minuut gaat er wereldwijd minstens één Avero over de toonbank.
  • De Tom schouderbandjes vinden hun oorsprong in Barcelona, waar IEBOSA werkt aan datgene wat Tom zo herkenbaar maakt: de speelse bollen.
Journey of love - Tom - Barcelona
Journey of love - Tom - Barcelona
Journey of love - Avero - Schellebelle
Journey of love - Avero - Schellebelle

Ontdek hier de journey of love van Avero en Tom:

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)